Vad vi gör

Lilly förenar omvårdnad med innovation för att skapa bättre livsvillkor för människor över hela världen. Vi arbetar med fem affärsområden globalt: bio-medicines, diabetes, onkologi, tillväxtmarknader och djurläkemedel. Utöver detta fortsätter vi att bedriva innovativ vetenskap inom en rad andra forskningsområden.

Bio-Medicines Lilly Bio-Medicines är det största av Lillys fem affärsområden och står för nästan hälften av Lillys pipeline.     

Diabetes Lilly fortsätter sitt intensiva arbete inom diabetes, från läkemedel till stödprogram,  i en av våra största diabetessatsningar någonsin.

Onkologi Som ett av de mest framgångsrika onkologiföretagen i världen inriktar vi oss på att påskynda innovationerna och förbättra resultaten för enskilda patienter och vi är stolta över att genomföra en av de största kliniska satsningarna inom onkologiindustrin.

Tillväxtmarknader Vi strävar efter att leverera nyskapande läkemedel över hela världen inom områden där behoven av nya läkemedel är stora. Lillys tillväxtmarknader utgör fler än 6000 anställda med verksamhet i 70 länder.

Elanco Animal Health Elanco är en global division inom Lilly som arbetar med att utveckla och tillhandahålla produkter som förbättrar djurhälsa och proteinproduktion. Elanco finns i fler än 75 länder över hela världen, bland annat Sverige.